Free shipping in Europe on orders from 95€

The time has finally arrived. The webshop is online!

Finally! We’re here! Een eigen webshop. Wat heb ik hier naar uitgekeken. Nooit gedacht dat hier zo veel bij komt kijken. Professionele foto’s en video’s, packshots, prijzen, content, betaalmogelijkheden,… noem maar op. Ik moet eerlijk toegeven, ik ben geen ‘krak’ in dit soort dingen. Maar hier zijn we. Na een klein jaar te verkopen vanuit de garage, nu eindelijk ook een online webwinkel.

Even terugspoelen naar september 2016. De sympathieke en ervaren keramiste Terry leerde me de kneepjes van het vak. Al snel was ik gebeten door deze stiel. Ik betrapte mezelf erop dat ik mijn nieuwe hobby ook na de lessen niet kon missen.

Vol ongeduld trok ik enkele weken later met een bestelwagen naar hartje Nederland; ik had een tweedehands keramiekoven en een draaitafel op het oog. Mijn garage werd prompt omgetoverd tot een ‘atelier’ waar ik me kan uitleven.

Pottery, food & friends

Een dik jaar later kan ik dit eindelijk met jullie delen. Voor mij draait het om POTTERY, FOOD & FRIENDS. Naast mijn nieuwe stukken keramiek wil ik met jullie ook graag leuke recepten en tips voor een diner of ‘cosy night’ delen. Want dat is wat ik in het dagelijkse leven het liefst doe: tafelen met vrienden in een gezellige sfeer. De ene keer komt er eerlijke ‘boerenkost’ op tafel (geef toe, dat smaakt toch altijd?), de andere keer serveer ik een pittig, nieuw gerecht.

Er is er eentje die graag van m’n gesleutel, geknoei en kokerij meegeniet. Een uitgeweken Bruggeling voor wie de uitdrukking ‘de liefde van de man gaat door de maag’ werd uitgevonden. (Thank God!)

Mosterd & more

Als ik niet in m’n atelier zit, kun je me vinden in Oudenaarde, waar ik vertegenwoordiger ben bij Camp’s. De lekkerste pickles & mosterd aan de man brengen is the next best thing! Ik hou van authentieke, ambachtelijke producten, dus dat maakt het plaatje voor een foodie in hart en nieren compleet!

Take a look around and have fun!

Ontdek de collectie >